Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 78,96
I forhold til Danmark

  • Coca Cola Zero 24 x 33 cl dåse
  • Coca Cola Zero 24 x 33 cl dåse

Coca Cola Zero 24 x 33 cl dåse

7,92 liter / Coca-cola

Lagerstatus: På lager

7999
1010 kr. / liter
Pris i Danmark 15895

Varebeskrivelse

Coca Cola Zero


Light sodavand har en holdbarhed på 6 måneder fra produktions dato - vi garanterer dig min. 3 måneders holdbarhed.

I januar 2007 blev læskedrikken for unge mænd – Coca-Cola® zero – introduceret i Danmark. Den blev lanceret i flere dele af verden i 2006 og er allerede blevet en stor succes. Coca-Cola zero er indbegrebet af ’Life as it should be’ – det bedste her i livet, uden alle de kedelige konsekvenser.

Den originale Coca-Cola-smag er bevaret, men de eventuelle konsekvenser af sukkeret er fjernet. Coca-Cola zero gør det usandsynlige muligt og er en sukkerfri Coca-Cola med ’Real Coca-Cola taste – ZERO sugar’.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Light sodavand har en holdbarhed på 6 måneder fra produktions dato - vi garanterer dig min. 3 måneders holdbarhed

Shobr grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Coke zero på Shobr billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.

Ingredienser:
Vand, kuldioxid, farvestof (E150d), surhedsregulerende middel (E338, E331), sødestoffer (aspartam, acesulfamkalium), naturlige aromaer (inkl. koffein). Indeholder en phenylalaninkilde.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kJ)1.4 kJ
Energi (kcal)0.3 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 0 g
heraf sukkerarte r0 g
Protein 0 g
Salt 0.02 g

Se flere Sodavand her.
Varedeklaration