Kims Peanuts 1 kg

Kims Peanuts 1 kg

 

Spar 54,01
I forhold til Danmark

1 kg / Heede
4999
4999 kr. / kg
Pris i danmark 10400
0
/>
x 0
Vi har desværre ikke flere end stk. af denne vare
OK
Varebeskrivelse

Kims Peanuts

, der er godkendt af American Peanut Industry, skal have en ensartet kvalitet, en ensartet størrelse og den helt rigtige nøddeagtige smag.

Peanuts er ikke en nød på et træ, men er en bælgfrugt ligesom som ærter. Peanuts vokser i jorden og bruger cirka 150 dage på at vokse og modnes.

Peanuts, der ikke er modnet ordentligt, smager lidt af grønne ærter, og forsøger man at øge udbyttet ved kunstvanding og andre metoder, vokser den enkelte peanut for hurtigt og mister smag og kvalitet. Desuden bliver en plante, der bliver kunstigt vandet, ved med at sætte nye peanuts, hvilket betyder, at alle peanuts ikke modnes på samme tid. Det giver et uens produkt med peanuts i forskellige størrelser og med forskellig modning.

Når vi hos Kims rister vores fine peanuts, har vi stor respekt for de fine naturprodukt, vi har fået leveret fra vores kvalitetsbevidste leverandører. Vi giver deres peanuts en skånsom ristning og den rette saltning. Så bliver de nemlig til KiMs Originale amerikanske Peanuts. Ernæring fakta Som solgt. NØDDER

til 100 g / 100 ml

Energi 2556 kj

(611 kcal)

Fedt 51 g

- Mættet fedt 10 g

Carbohydrat 9,5 g

- Sukker 2,5 g

Protein 27 g

Salt 1,1 g

Natrium 0,433 g

Se flere nødder her

Varedeklaration